
Item 11 (iv) Appendix B

13. QUESTIONS BY MEMBERS

13.1 On reports or minutes of the Executive or Committees

13.1.1 A member of the Council may ask the Leader, an
Executive Member or the chairman of a committee (or of a
body referred to in Rule 13.2.1.4), any question without
notice upon an item of the report of the Leader or
Executive Member or minutes of a Committee when that
item is being received or is under consideration by the
Council.
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